Інфрачервона сушка овочів і фруктів Koster
Інфрачервона сушка овочів і фруктів Koster
Забезпечить збереження всіх вітамінів, кольору і смаку продуктів
Забезпечить збереження всіх
вітамінів, кольору і смаку продуктів
Можливість зберігати продукти без спеціальної тари до року (при невисокій вологості середовища)
Можливість зберігати продукти без спеціальної тари до року (при невисокій вологості середовища)
Всього 15% становить втрата вітамінів
Всього 15% становить
втрата вітамінів
Сушку можна здійснювати при невисоких температурах - 30-70 ° С, що також енергоефективно
Сушку можна здійснювати при невисоких температурах - 30-70 ° С, що також енергоефективно
Забезпечить збереження всіх вітамінів, кольору і смаку продуктів
Дозволить Вам зберігати продукти без спеціальної тари до року (при невисокій вологості середовища)
Всього 15% втрата вітамінів
у Ваших фруктів з нашою сушкою
Сушку можна здійснювати при невисоких температурах - 30-70 ° С, що також енергоефективно
Мы вибираємо для Вас найкращі моделі
Оберіть свою сушку
Koster INFRO36
Koster INFRO36
Інфрачервона сушка
на 64 кг
- ширина: 798 мм
- глибина: 1550 мм
- висота: 1200 мм
Інфрачервона сушка
на 64 кг
- ширина: 798 мм
- глибина: 1550 мм
- висота: 1200 мм
20 360грн
20 360грн
21 960грн
21 960грн
Koster INFRO56
Koster INFRO56
Інфрачервона сушка
на 56кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 790 мм
- висота: 2050 мм
Інфрачервона сушка
на 56кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 790 мм
- висота: 2050 мм
24 560грн
24 560грн
25 850грн
25 850грн
Koster INFRO72
Koster INFRO72
Інфрачервона сушка
на 72 кг
- ширина: 1600 мм
- глибина: 790 мм
- висота: 1550 мм
Інфрачервона сушка
на 72 кг
- ширина: 1600 мм
- глибина: 790 мм
- висота: 1550 мм
31 072грн
31 072грн
32 980грн
32 980грн
Koster INFRO108
Koster INFRO108
Інфрачервона сушка
на 108 кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 1540 мм
- висота: 1550 мм
Інфрачервона сушка
на 108 кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 1540 мм
- висота: 1550 мм
40 108грн
40 108грн
42 960грн
42 960грн
Koster INFRO168
Koster INFRO168
Інфрачервона сушка
на 168 кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 1540 мм
- висота: 2050 мм
Інфрачервона сушка
на 168 кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 1540 мм
- висота: 2050 мм
56 168грн
56 168грн
59 980грн
59 980грн
Оберіть найкращу для Вас модель
Koster INFRO36
Інфрачервона сушка
на 36 кг
- ширина: 798 мм
- глибина: 1550 мм
- висота: 1200 мм
20 360грн
21 960грн
Koster INFRO56
Інфрачервона сушка
на 56кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 790 мм
- висота: 2050 мм
24 560грн
25 850грн
Koster INFRO72
Інфрачервона сушка
на 72 кг
- ширина: 1600 мм
- глибина: 790 мм
- висота: 1550 мм
31 072грн
32 980грн
Koster INFRO108
Інфрачервона сушка
на 108 кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 1540 мм
- висота: 1550 мм
40 108грн
42 960грн
Koster INFRO168
Інфрачервона сушка
на 168 кг
- ширина: 800 мм
- глибина: 1540 мм
- висота: 2050 мм
56 168грн
59 980грн
ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ
і отримайте БЕЗКОШТОВНУ консультацію
ЗАЛИШІТЬ ЗАЯВКУ
і отримайте БЕЗКОШТОВНУ консультацію
Лотки 600х400х70см
з харчового пластику
Наші лотки виготовлені з харчового пластику, який відповідає усім нормам і стандартам. Лотки, Ви зможете використовувати, для зберігання, замороження продуктів харчування. Такох Ви зможете піддавати Ваші фрукти обробці тепературою (максимум 90 градусів). Лотки саме таких розмірів знайшли своє застосування в магазинах, супермаркетах і гіпермаркетах, тому що є легкими і зручними у використанні.
90 грн/шт
120 грн
ЯК ЗАМОВИТИ?
ЯК ЗАМОВИТИ?
ЯК ШВИДКО ПРИЇДЕ ЗАМОВЛЕННЯ?
ЯКІ УМОВИ
ОПЛАТИ?
• Замовлення зручно робити через сайт
• Залиште свій телефон, і консультант з тобою звяжеться
• На протязы одного дня по м.Луцьк і Волинській області
• Від 2 до 5 днів в інші області України
• Повна предоплата. При повній предоплаті знижка на загальну суму замовлення 5%
• Оплата при отримані у відділені
• Оплата на офіційний рахунок
Історія ТМ Koster
ТМ Костер була створена в 2009 році двома ентузіастами, інженерами, теплотехніки з Польщі та України. Головною метою проекту було створення промислового обладнання для фермерів, бізнесу, підприємців і простих поціновувачів надійної і продуктивної техніки службовець в процесах сушіння, копчення, опалення і т. Д. Головними відмінностями теплового обладнання Костер є висока продуктивність і якість роботи самих пристроїв при доступній ціні. Багаття - це дійсно доступне обладнання, яке відмінно виконує свої функції. З 2012 року ТМ Костер тісно співпрацює з магазином агрообладнання www.fermash.com.ua, якому і надано ексклюзивне право представляти продукцію торгової марки Костер на території України. У 2014 році з'явилася ідея запустити у виробництво інфрачервоні сушки овочів і фруктів - Костер Инфра (Koster INFRO). Робота над цим проектом велася довгих 730 днів і ночей:
- понад 300 проектних рішень
- більш 2450 годин тестових випробувань
- більше 23 інновацій в технології сушіння
- більше 2000 випробовуваних компонентів і запчастин
І ось в 2016 році МИР побачив безперечного лідера ринку - сушку Koster INFRO100. Пізніше вийшли і інші моделі сушки Костер ІНФРО.
Блог
Блог
Відновлення сушених фруктів
Відновлення сушених фруктів
Инструкция по сушке овощей и фруктов
Инструкция по сушке овощей и фруктов
Найдешевшим і не трудомістким способом консервування овочів та фруктів є сушка продуктів. Сушені продукти добре зберігаються, займають не багато місця і не вимагають спеціальних приміщень для зберігання.
Для якісного сушіння продуктів рекомендуємо купити сушилку для овочів і фруктів в нашому інтернет магазині Фермаш! Ціни від виробника!
Підготовка продуктів до сушіння
Зрозуміло, що чим вище якість сировини, тим краще якість сушених продуктів. Сировина має бути добре дозрілим, але не перестиглих (в стадії споживчої зрілості). Отже, етапи підготовки продуктів до сушіння:
Найдешевшим і не трудомістким способом консервування овочів та фруктів є сушка продуктів. Сушені продукти добре зберігаються, займають не багато місця і не вимагають спеціальних приміщень для зберігання.
Для якісного сушіння продуктів рекомендуємо купити сушилку для овочів і фруктів в нашому інтернет магазині Фермаш! Ціни від виробника!
Підготовка продуктів до сушіння
Зрозуміло, що чим вище якість сировини, тим краще якість сушених продуктів. Сировина має бути добре дозрілим, але не перестиглих (в стадії споживчої зрілості). Отже, етапи підготовки продуктів до сушіння:
1. З сортування і перебирання починається підготовка сировини до сушіння.
2. відбраковуються загнили плоди і овочі.
3. Відсортуйте за величиною.
4. Підготовлені плоди промити в проточній воді. Для відмивання залишків отрутохімікатів мити в воді з додаванням соди (5-6 г на 1 л води) або столового оцту (1 ст.л. на 1 л води).
5. Видалити неїстівні частини: у коренеплодів очистити шкірку, у капусти та цибулі зняти зовнішні криють листи, у ягід видалити плодоніжки і залишки квіток.
6. Плоди та овочі нарізати кружальцями, стовпчиками, смужками. Завдяки цьому збільшиться площа випаровування води і прискориться сушка. Щоб плоди і овочі не потемніли при сушінні, відбілити їх в розчині солі або лимонної кислоти (5-10 г на 1 л води).
7. Нарезанное сировину бланшувати. Светлоокрашенние плоди потрібно проварити в цукровому сиропі для збереження забарвлення і прискорення сушки.
8. Кислі плоди або ягоди зацукрувати до сушки - так вони стануть більш тягучими і солодкими, краще збережуть природний колір і будуть добре зберігатися. Для цього підготовлені до сушіння ягоди залити 50% -ним гарячим сиропом і поставити на 6-8 годин в холодне місце, після відкинути на друшляк, сироп підігріти і знову залити їм ягоди. На кожен літр сиропу додати 100-200 г цукру. Через 6-8 годин сироп з ягодами довести до кипіння і знову відкинути на друшляк. Потім плоди розсипати тонким шаром, трохи підсушити, а потім сушити до готовності.
Повністю підготовлені до сушіння плоди і овочі розкладати тонким шаром, для забезпечення доступу повітря з усіх боків. Кожен сорт плодів і овочів необхідно сушити окремо, навіть якщо вони потім будуть змішані. Режими і особливості сушіння окремих продуктів наведені в статті «Рецепти для сушарки».
Вихід сушених продуктів з 1 кг свіжого сировини
Яблука - 130 г
Груші - 180 г
Вишні - 250 г
Зливи - 300 г
Абрикоси - 150 г
Морква - 120-180 г
Лук - 120-150 г
Буряк - 120-170 г
Малина - 150 г
Суниця - 130 г
Капуста - 70-90 г
Зелень (петрушка, кріп, селера та ін.) - 100 г.
Таблиця режимів бланшування і сушки продуктів
Визначення якості сушених продуктів
18-22% вологи має міститися в готових сушених плодах, а в овочах 10-14%.
Правильно висушені яблука повинні бути світло-кремового кольору, еластичні, що не виділяють сік при згинанні.
Правильно висушені сливи будуть чорного кольору, іноді з синюватим відтінком. При скручуванні сушеної сливи в руці кісточка буде легко відділятися від м'якоті, а м'якоть буде досить еластичною.
Якість сушених абрикосів і вишні визначається так само. Абрикоси повинні зберігати природну забарвлення, більш темний колір свідчитиме про пересушуванні плодів.
Овочі слід сушити ретельніше, бо вони містять менше цукрів і кислот, ніж плоди.
Правильно висушена морква збереже запах і колір свіжої, а кочення капуста придбає темно-зелене забарвлення з жовтим відтінком.
Зберігання сушених продуктів
Зберігається будуть тільки рівномірно висушені продукти. Невисушеного грудку перетвориться на осередок цвілі. Тому перед упаковкою ретельно розглянути готовий продукт, видалити всі недосушені шматочки.
Зсипати в одну ємність висушені продукти і залишити на 1-2 дня, для вирівнювання вологості. Потім сушені плоди розфасувати в тару для зберігання. Зберігати в сухому прохолодному приміщенні або в герметичній тарі.
Сушені продукти легко вбирають різні запахи, тому не тримайте поблизу них речовини з сильним запахом.
Велика кількість сушених продуктів зберігайте в мішках з харчового поліетилену, картонних, дерев'яних або металевих ящиках, викладених целофаном. Невеликі ж порції сушених плодів або овочів зберігайте в скляних банках, закупорених бляшаними кришками.
Сушені продукти темніють і втрачають аромат під дією світла, тому зберігати їх в темному приміщенні або в світлонепроникної тарі.
Сушені сливи або груші зберігати в полотняних мішках, які розвішують в сухому, добре провітрюваному приміщенні.
При проникненні в плоди або овочі кліщів, молі та інших шкідників, продезінфікувати продукт: розсипте на деку і прогрійте в печі або духовці протягом 25-30 хв при температурі 60-70 ° С.
Недорогі і якісні сушарки для овочів і фруктів можна придбати в нашому інтернет магазині Фермаш! Інфрачервоні сушарки - швидко сушать і зберігають всю користь продуктів.
Пример текста...
Відгуки наших клієнтів
Відгуки наших клієнтів
Наші контакти
Наші контакти
Ви можете звязатися з нами за цими даними
і ми обовязково відповімо!
Ви можете звязатися з нами за цими даними
і ми обовязково відповімо!
Телефони:
+38 (068) 554 62 92
+38 (066) 787 22 15
Почта:
Fermashagro@gmail.com
Адреса:
Волинська область, м. Луцьк,
вул. Карбишева 2
Телефони:
+38 (068) 554 62 92
+38 (066) 787 22 15
Почта:
Fermashagro@gmail.com
Адреса:
Волинська область, м. Луцьк,
вул. Карбишева 2
Не витрачайте час на довгий пошук інформації
Не тратьте время на долгий поиск информации
Залиште свій телефон, і наш менеджер відповість
на будь-які ваші запитання!
Оставьте свой телефон, и наш менеджер ответит
на любые ваши вопросы!